Zzp zorg in omgeving Roosendaal

Bent u op zoek naar zzp zorg in omgeving Roosendaal? Wij komen graag bij u langs voor thuiszorg. Na jarenlange ervaring in de zorg zijn wij als zzp’er in de zorg begonnen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Iedereen wordt namelijk op een andere manier ouder en daar willen wij graag aan tegemoet komen door uw behoeftes centraal te stellen. U denkt er misschien aan om te gaan verhuizen omdat u thuis niet meer alles zelfstandig kunt doen. Alleen het is ook erg moeilijk om die stap te maken. Hoe fijn zou het zijn als dat helemaal niet nodig is? Door thuiszorg te ontvangen kunt u gewoon in uw eigen vertrouwde huis blijven wonen en wordt u geholpen met de activiteiten waar u ondersteuning bij nodig hebt. Graag gaan wij met u in gesprek over uw zorgbehoeftes zodat wij daar goed op aan kunnen sluiten. Wilt u bij u thuis zzp zorg aanvragen? Neem dan contact met mij op!

Met zzp zorg zelfstandig blijven wonen

In onze dienstverlening op het gebied van zzp zorg gaan wij altijd eerst met de cliënt in gesprek. Hierbij vinden wij het belangrijk om te inventariseren wat er nog wél mogelijk is voor u. Lukt het u om zelfstandig maaltijden te bereiden? Kunt u nog zelfstandig uw medicijnen beheren? Als u zelf bepaalde activiteiten nog kunt uitvoeren dan houdt u daar zelf de regie over. Thuiszorg ontvangen betekent niet dat wij alles voor u uit handen nemen. Wij hechten veel waarde aan uw autonomie en ondersteunen u alleen op de vlakken waar u zelf behoefte aan heeft. Door onze ondersteuning heeft u meer energie over om uw favoriete bezigheden/hobby’s uit te voeren. Ook kunt u doordat u thuis blijft wonen alle activiteiten die bij u in de buurt plaatsvinden nog gewoon blijven bezoeken! Wilt u meer informatie ontvangen over onze zzp zorg? Neem contact op!

Zorg met aandacht voor uw behoeftes

Weet u nog niet zeker of u thuis kunt blijven wonen? Overweegt u om naar een verzorgingshuis te verhuizen? Misschien weet u na het lezen over onze zzp’er zorg nog niet zeker of dit bij uw behoeftes past. In een persoonlijk gesprek bekijken wij graag samen met u of wij u voldoende ondersteuning kunnen bieden zodat u thuis kunt blijven wonen. Wij vinden het namelijk belangrijk om u zorg op maat te kunnen geven door thuiszorg in Roosendaal te verzorgen. Wilt u advies ontvangen van onze ervaren medewerkers? Neem dan contact op!

Menu