Professionals werkzaam als zzp’er in de zorg

Wij zijn een team van professionals die werkzaam zijn als zzp’er in de zorg. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zolang mogelijk thuis kunt wonen en kunt genieten van de activiteiten waar u positieve energie uit haalt. Merkt u dat u vaak geen energie meer over heeft voor hobby’s of andere leuke activiteiten? Of zou u bij bepaalde activiteiten extra ondersteuning willen ontvangen? Als zzp’ers in de zorg zijn wij er om u die extra ondersteuning te geven. Wij willen graag mensen helpen zodat ze (weer) kunnen genieten van de leuke activiteiten. Door ondersteuning van ons te ontvangen bent u geen extra energie meer kwijt aan bijvoorbeeld maaltijden bereiden of huishoudelijke activiteiten. Wij gaan graag met u in gesprek waar uw behoeftes liggen als u kiest voor het ontvangen van thuiszorg in Roosendaal. Op basis daarvan stellen wij een professioneel zorgplan op. Wilt u meer informatie ontvangen over zzp zorg? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Zzp’er in de zorg met jarenlange ervaring

Een aspect van ons werk als zzp’er in de zorg die wij vaak op ons nemen, is ondersteuning bieden bij het geven van medicatie. Naarmate mensen ouder worden hebben zij vaak meerdere medicijnen nodig. Dit kan ingewikkeld zijn omdat u rekening moet houden met het tijdstip waarop u ze moet slikken en vaak mogen bepaalde medicijnen niet bij elkaar gebruikt worden. Hierdoor kunt u al gauw een gebrek aan overzicht ervaren. Dit geeft u waarschijnlijk een onrustig gevoel gedurende de dag. Ons team neemt deze zorgen graag voor u uit handen. Dit doen wij door uw medicijnen tot in de detail te beheren zodat er niks mis kan gaan. Ook kunnen wij de recepten voor u bestellen en ondersteuning bieden bij het toedienen van de doseringen. Hierdoor heeft u daar geen omkijken meer naar! Wil u graag dat wij bij u langskomen voor thuiszorg? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zorg met oog voor alle facetten

Naast dat ons team van zzp’ers in de zorg oog heeft voor uw persoonlijke behoeftes bekijken wij ook naar de veiligheid van uw huis. Als u graag thuis wilt blijven wonen is het belangrijk dat u er veilig kunt wonen en dat wij veilig ons werk kunnen doen. Voordat wij langskomen om zorg te geven bekijken wij of het nodig is om bepaalde aanpassingen te doen. Zo kan het zijn dat er in de douche een douchestoel geplaatst moet worden en/of dat er beugels worden geplaatst zodat u daar op kunt steunen. Wilt u een afspraak maken voor een kennismaking met ons team? Neem gerust contact op.

Menu