Thuiszorg in Roosendaal ontvangen

Bent u op zoek naar thuiszorg in Roosendaal? Het is onze passie om mensen te helpen zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen. Dit doen wij door eerst te bekijken welke behoeftes en zorgvraag u heeft. Door met u in gesprek te gaan en de situatie bij uw thuis te inventariseren kunnen wij een professioneel zorgplan opstellen. Uw behoeftes vormen daarbij het uitgangspunt want wij vinden het belangrijk dat u gewoon uw leven kunt leiden zonder dat u zich aan ons als zorgaanbieder moet aanpassen. Wij onderzoeken welke zorgvragen u heeft en op basis daarvan bekijken wij hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Verder maken we een inventarisatie van uw thuissituatie. Wellicht dat uw huis nog net wat veiliger en comfortabeler kan worden gemaakt. Soms is dit al opgelost door een beugel in de badkamer te plaatsen maar dat hangt uiteraard helemaal af van uw huis. Wilt u meer informatie ontvangen over thuiszorg in Roosendaal? Neem dan contact met ons op! Ons team van ervaren zzp’ers in de zorg staan u graag te woord.

Thuiszorg in Roosendaal, waar uw behoeftes centraal staan

Wij staan voor thuiszorg in Roosendaal waar uw behoeftes centraal staan. Zoals hierboven is geschreven stellen wij een zorgplan op nadat wij met u in gesprek zijn geweest. Dit zorgplan vormt het uitgangspunt voor de zorg die wij geven maar is geen statisch gegeven. Heeft u in de tussentijd behoefte aan meer zorg? Of kunt u, doordat u een operatie heeft gehad, met de tijd weer zaken zelfstandig oppakken? Geef dit dan gerust aan! Wij hechten er veel waarde aan dat u zoveel mogelijk activiteiten zelfstandig kunt doen zolang het u geen extra energie kost die u liever in andere dingen had gestoken. Op die manier verandert het zorgplan dus mee met uw behoeftes. Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van zzp zorg en thuiszorg in Roosendaal? Neem dan contact op!

Het aanvragen van thuiszorg

Wij kunnen ons voorstellen dat het aanvragen van thuiszorg best een grote stap kan zijn. Er komt ineens iemand bij u langs die u komt ondersteunen bij dagelijkse activiteiten. Wij zullen ervoor zorgen dat u zich daar zo comfortabel mogelijk bij voelt. Wat vindt u belangrijk bij het ontvangen van zorg? Hoe wilt u dat de zorg er uit komt te zien? Uw antwoord op deze vragen speelt een grote rol bij het vormgeven van de zorg die u gaat ontvangen. Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen voor thuiszorg in Roosendaal? Neem dan contact met ons op! Wij zullen u vervolgens zo snel mogelijk terugbellen of een reactie via de mail geven.

Menu